F5 és un festival internacional de curtmetratges organitzat per FFCINEMA a Barcelona en el qual podran participar realitzadors de qualsevol nacionalitat . Les projeccions i el lliurament de premis del festival tindran lloc el día 2 d’abril de 2022 al Casal de la Font d’en Fargues.

PREMIS

La competició lliurarà dos premis:

  • El Premi Jordi Torra, decidit per un jurat (500€)
  • El Premi del Públic (300€)

El Jurat del Premi Jordi Torra farà pública la seva decisió durant l’acte de clausura del Festival.

El Premi del Públic es lliurarà al curtmetratge més votat durant les sessions de projecció i serà lliurat durant l’acte de clausura.

BASES

Condicions d’admissió a concurs

El Comitè de Selecció del festival triarà els curtmetratges participants, els quals hauran de complir les següents condicions:

  • Haver estat realitzats després del 1/1/2018.
  • La durada ha de ser inferior a 20 minuts inclosos els títols de crèdit
  • Els curtmetratges hauran de tractar de qualsevol temàtica relacionada amb

projeccions del futur: del treball, del coneixement, del medi ambient i la sostenibilitat, de la mobilitat, de l’exploració de l’espai, dels efectes del canvi climàtic, de la intel·ligència artificial, de visions alternatives del futur, etc.

  • S’admeten tots els gèneres cinematogràfics: ficció, no ficció i animació.
  • Els curtmetratges que no hagin estat realitzats en català o castellà hauran de ser presentats amb subtítols en català, castellà, anglès o francès.
  • Tots els projectes inscrits per l’edició de 2021 seran tinguts en compte per la nova edició del festival

Inscripcions

Es faran a través de la plataforma FESTHOME i seguiran el procediment especificat per la mateixa.

La participació serà completament gratuïta, excepte les taxes o quotes que, si escau, hagin d’abonar-se a la plataforma en realitzar la inscripció.

La inscripció començarà el dia 1/12/2021 i es tancarà el dia 31/01/2022. La selecció dels curtmetratges serà notificada als seus autors el dia 1/03/2022. Una còpia de projecció en qualitat HD (tipus d’arxiu: MP4, còdec: H264) dels curtmetratges seleccionats haurà de ser enviada abans de l’15/03/2022 per Wetransfer o Filemail a l’organització per a la projecció en la secció oficial, així com el material complementari que es demani en el moment de la notificació.

Drets i deures

L’organització del Festival es reserva el dret de resoldre qualsevol eventualitat no especificada a les bases

Presentar-se al concurs suposa la total acceptació d’aquestes bases.